Larikslaan 5BWNR 5

LEUSDEN

€ 425.000,- v.o.n.

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

108 m²

bouwjaar

Informatie

Deze woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Larikspark in Leusden.

Op een bijzondere locatie, aan de Larikslaan 5 in Leusden, verrijst een opvallend wooncomplex. Ontworpen met respect voor het aangrenzende Princenhof Park. Twee vrijstaande woongebouwen met 12 eengezinswoningen, 25 appartementen, waarvan 2 penthouses. De natuur binnen handbereik en toch dichtbij het winkelcentrum, voorzieningen, cultuur en autosnelwegen. De appartementen en woningen zijn gebouwd in harmonie met de natuur. De buitenruimte gaat naadloos over in het groen van het aangrenzende Princenhofpark.

Bouwnummer 5:
Deze woning baadt in het licht door grote raampartijen aan de parkzijde. Op de begane grond bevindt zich een open leefruimte: een ruime woonkamer met de mogelijkheid tot een open keuken. In de leefruimte is ook de trap naar de verdieping. Vanuit de woonkamer bereik je het ruime terras op het westen. Het terras grenst aan het park. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote slaapkamer, ruime badkamer met inloopdouche en een studiekamer/slaapkamer aan de parkzijde. Op de tweede verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een berging met plek voor de wasmachine en droger. Naast de berging bevindt zich een extra garderobe/opslagruimte. Ook is er een separate berging.

Omgeving:
Wonen in een dorp met alle nodige voorzieningen en toch dichtbij een grote stad? Dát biedt Leusden. Binnen het kwartier ben je in Amersfoort en in een half uur in Utrecht. Voor je boodschappen kun je in verschillende winkelcentra terecht. De Hamershof bijvoorbeeld, met meer dan 90 winkels, is een veelzijdig shopping center. En gezellig avondje uit? Mogelijkheden genoeg met gevarieerde horeca, theater De Tuin en het bekende AFAS-theater.

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

108 m²

bouwjaar

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons