Huis verkopen

Heb je verkoopplannen? Wij komen graag bij je langs om te vertellen wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Zodat je kunt rekenen op professioneel advies waar je écht iets aan hebt.

Waarom een makelaar inschakelen voor de verkoop van mijn huis?

Een makelaar schakel je in voor het bepalen van een goede vraagprijs, de woning zo aantrekkelijk mogelijk in de verkoop zetten, de bezichtigingen begeleiden, de onderhandelingen voeren, de koopakte opmaken. En alleen via een makelaar kun je het miljoenenpubliek op Funda bereiken, want als particulier kun je hierop geen woning plaatsen.

Hoe staat Snel ERA Makelaars je bij tijdens dit proces

Wij ontzorgen je volledig in dit proces. Je krijgt bij ons een vast contactpersoon die je meeneemt in het hele proces. Wij laten een complete fotopresentatie maken door een professionele fotograaf met professionele plattegronden, verzorgen een complete aanmelding op Funda met een Funda compleet pakket. Wij plannen de bezichtigingen in, voeren de onderhandelingen, maken de koopakte op en verzorgen de ondertekening.

  • itemPersoonlijk contact
  • itemComplete presentatie op Funda
  • itemWerkzaam in de hele regio Eemland
  • itemOnline klantdossier
  • itemGoede bereikbaarheid
  • itemPersoonlijk contact

Wat maakt Snel ERA Makelaars uniek?

Persoonlijk contact. Wij maken van je verkoop een feestje. Daarnaast zijn wij makkelijk benaderbaar, hebben jouw belang hoog in het vaandel staan, uitstekende kennis van ons werkgebied en houden je uiteraard snel en goed op de hoogte van het verkoopproces.

Kennismaken?

Wij komen graag bij je langs om je persoonlijk en uitgebreid op de hoogte te brengen over hoe wij je woning het beste kunnen verkopen.

Wij gaan voor het beste resultaat;
de hoogst haalbare opbrengst voor jouw huis!

Wij nemen ons werk serieus. We begrijpen hoe belangrijk je woning voor je is. Het proces van verkoop kan gepaard gaan met vragen en twijfels. Wij bieden je ondersteuning en inzicht. We zijn er om je droom waar te maken én teleurstellingen te voorkomen. We vertellen over de plussen en de minnen. We kijken met je naar de woning en de locatie. Naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. We kennen de markt en de regio.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding cq inzet van deze makelaar. Keurig , netjes en Snel is snel!

Mevr. van Veen-Kijf

Wij komen graag bij je langs voor een gratis verkoopgesprek

Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met
je op om een afspraak te maken voor een gratis verkoopgesprek bij jou thuis.

Whatsapp ons