MAKELAAR IN LEUSDEN

In Leusden is ons kantoor gevestigd, aan de Hamersveldseweg 49, in het fraaie, witte pand naast de Katholieke kerk. Ons kantoor is op loopafstand van het centrum gelegen en er is veel parkeergelegenheid in de directe omgeving wat erg prettig is voor onze bezoekers.

Leusden is een aangenaam dorp met veel verschillende wijken waaronder de wijk Rossenberg, ‘t Vliet, Akkerhoeve, Oud-Hamersveld, Groenhouten, ‘t Ruige Veld, Leusden-Zuid en de Tabaksteeg.
Iedere wijk in Leusden is kindvriendelijk ingericht met diverse speelpleintjes e.d. Ook zijn er verschillende basisscholen in het dorp te vinden.

Leusden heeft 2 winkelcentra, winkelcentrum ‘de Hamershof’ en ‘de Biezenkamp’. De Hamershof is eigenlijk het hoofdcentrum waar vele kleding-, schoenen- en bloemenwinkels e.d. zijn gevestigd en 3 supermarkten.

Winkelcentrum de Biezenkamp is weer in opbouw, dit centrum is gerenoveerd en begint nu goed op te schieten, het resultaat wordt prachtig. Ook hier zijn verschillende winkels, café’s, een postkantoor en supermarkt te vinden.

Kortom: Leusden is een fijn dorp om in te wonen. Je ervaart hier rust en de kinderen kunnen veilig in de wijk spelen. Indien je meer reuring zoekt dan ben je met 10 minuten in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. De buslijnen zijn hier erg goed en tevens de uitvalswegen naar de A1 en A28 zijn binnen handbereik.

Gerrit Stoeten

Gerrit Willemsen

Huis verkopen?
Doe de verkooptest!

Whatsapp ons