Nico Bergsteijnweg 111

WOUDENBERG

Verkocht

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

364 m²

1 badkamer

98 m²

bouwjaar 1961

Download

Informatie

Vraagprijs € 350.000,-k.k. Duokoop vraagprijs € 203.000,-k.k.

Deze woning wordt ook aangeboden met Duokoop! Daardoor is de vraagprijs van dit huis lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om dit huis met NHG te financieren.
Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding van circa. € 368,00 Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen. Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 350.000,00 k.k.

Ben jij op zoek naar een ruime 2/1kap-woning op een fantastische locatie en vind je klussen geen probleem. Dan is deze twee-onder-één-kapwoning met garage/berging echt iets voor jou. De woning is gelegen op een groot perceel van maar liefst 364m² en ligt op een geliefde locatie in het centrum van Woudenberg. Alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. De garage is thans in gebruik als berging. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers. En omdat er een grote kunststof dakkapel is geplaatst is het mogelijk om een extra 5e kamer te creëren. Dan nog de diepe achtertuin. Dit is echt een oase van ruimte. Hou je van de zon of zit je liever in de schaduw? Deze tuin heeft zeker een plekje waar je heerlijk van tot rust te komen. Ben jij ook zo enthousiast? Bel dan Snel voor een afspraak voor bezichtiging.

Indeling: Entree, hal met toiletruimte met toilet en fonteintje, kelderkast met bergruimte en meterkast, trap naar de verdieping. Ruime doorzon woonkamer met deur naar de tuin. De dichte keuken aan de achterzijde heeft een deur naar de tuin en standaard keukeninrichting met een keukenblok met spoelbak en een boiler.

1e verdieping: Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met deur naar een groot dakterras. De badkamer heeft een standaard badkamerinrichting met een vaste wastafel en een inloopdouche.

2e verdieping: Voorzolder met veel bergruimte, 2 deuren naar een grote 4e kamer. Deze kamer heeft een grote, kunststof dakkapel over de volle breedte van de woning. Het is mogelijk om hier een extra 5e kamer te realiseren.

Tuin:
De royale tuin is een oase aan ruimte en biedt bovendien veel privacy. Er zijn diverse plekken om heerlijk te relaxen. De tuin is aangelegd met een zonneterras, een groot gazon, borders met diverse beplanting, bomen en struiken en achter in de tuin is een grote vijverpartij.

Kenmerken:
Twee-onder-één-kapwoning met garage/berging op een geliefde locatie in Woudenberg.
* Woonkamer met deur naar de tuin.
* Dichte keuken met standaard keukenblok.
* 3 slaapkamers en standaard badkamer op de 1e verdieping.
* Waarvan 1 slaapkamer met dakterras.
* Ruime 4e kamer op de 2e verdieping met een grote, kunststof dakkapel.
* Garage in gebruik als berging (5.3 x 3.1 m)
* Grote diepe tuin met veel privacy.
* Parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.
* Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.
* Perceelgrootte 364m².
* Centrale ligging.
* Op korte afstand van scholen, winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

364 m²

1 badkamer

98 m²

bouwjaar 1961

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons