Hulckesteijn 318

NIJKERK

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

277 m²

1 badkamer

70 m²

bouwjaar 2018

Informatie

Investeren of recreëren?

Dat kan met deze schitterende bungalow. De bungalow is gelegen op park Bad Hulckesteijn. De bungalow is van het type L-Cube en heeft een hele nette afwerking en kenmerkt zich door de strakke vormen en ruime opzet. Daarnaast beschikt de bungalow over een eigen parkeerplaats op een kavel van 277m2.

De bungalow is opgeleverd in 2018 en is volledig gelijkvloers. De voordeur geeft u gelijk toegang tot de ruime woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een marmerenblad en softclose deuren en lades. Daarnaast is er nog diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, combimagnetron en gaskookplaat.

De badkamer is voorzien van een dubbelewastafel, inloopdouche en designradiator. Daarnaast is er nog een toilet welke rolstoel toegankelijk is gemaakt.

De gehele bungalow is voorzien van een pvc vloer en kunststof kozijnen met dubbelglas. De woonkamer is voorzien van een schuifpui zodat u gelijk toegang heeft tot het op het westen gelegen terras. Hier kunt u overdag en in de avond heerlijk genieten.

Heeft u altijd al een 2e woning willen kopen, om u zelf even terug te trekken, grijp dan deze kans!

U kunt hier heerlijk uw weekenden en vakanties doorbrengen maar de bungalow is ook uitstekend te gebruiken voor de verhuur.

Kernmerken van de bungalow:
*2 slaapkamers
*Luxe keuken
*Open haard (doorkijk haard)
*Hoogwaardige afwerking
*Cv-ketel (2019)
*Vrijstaande bungalow
*Grond op erfpacht (kan gekocht worden)
* Zwembad is gratis toegankelijk voor eigenaren
* Ligplaats boot te huur via parkeigenaar
* Bungalow wordt verkocht inclusief inventaris

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

277 m²

1 badkamer

70 m²

bouwjaar 2018

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons