Eerste Kruishaarseweg 954

NIJKERK

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

1 m²

1 badkamer

40 m²

bouwjaar

Informatie

Heerlijk recreëren in een natuurrijke omgeving?

Dat is mogelijk in dit vrijstaande chalet op Chaletpark “De Elzenhoeve” in Driedorp. Chaletpark De Elzenhoeve is een kleinschalig park in een landelijke omgeving. Een heerlijke uitvalsbasis voor fiets/wandeltochten en leuke bezoekjes aan dorpen in de omgeving.

De Elzenhoeve is een chaletpark dat het hele jaar open is voor recreatie. Permanente bewoning is op het park niet toegestaan. Op het park zijn verschillende plekken voor kinderen op heerlijk te spelen. Daarnaast beschikt het park over een zwembad en peuterbad, voetbalveld, tafeltennis tafel en een jeu des boules baan. De Elzenhoeve is een autoluw park met veel parkeergelegenheid op het parkeerterrein.

Het Chalet
Het chalet is gelegen op huurgrond en beschikt over veel privacy en een prachtig uitzicht. Als een van de weinige chalets op dit park geniet u van een ononderbroken uitzicht over de weilanden en bossen.

Als u het chalet binnenstapt bevindt u zich in de keuken. De keuken biedt veel opbergruimte en beschikt daarnaast over een koelkast, afzuigkap, 4-pits gasfornuis en een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer en twee slaapkamers.
De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel.

De grootste, nette, slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en heeft de mogelijkheid om een tweepersoonsbed te plaatsen. De ramen in beide slaapkamers zijn voorzien van geïntegreerde horren zodat u heerlijk kunt genieten van uw nachtrust.

De 2de slaapkamer is voorzien van een vast stapelbed, ruime kast (met de aansluiting van de meters) en tapijt. Deze kamer is voorzien van twee kleine ramen die ook zijn voorzien van horren.

Vanuit de keuken bereikt u de ruime woonkamer. Vanaf de bank heeft u een heerlijk rustig uitzicht over de landerijen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om gezellig te tafelen. De woonkamer is daarnaast voorzien van een gashaard zodat u ook in de winter heerlijk in het chalet kunt verblijven.

Vanuit de woonkamer heeft u via de dubbele openslaande deuren toegang tot het terras. Hier kunt u vanaf de lente, door de beschutte ligging, al heerlijk vertoeven. Daarnaast beschikt u over een eigen schuur voor uw tuinmeubilair, gereedschap en fietsen.

Bent u net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact op en misschien geniet u dit voorjaar al van uw eigen chalet.

Belangrijke kenmerken:
* Parkkosten € 3.030,00 per jaar
* Aangesloten op CV-propaangas
* Verrekening gas via parkeigenaar
* Verhuur van het chalet is toegestaan.
* Landelijke ligging en prachtig uitzicht
* Permanente bewoning is niet toegestaan
* Geiser uit 2022

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

1 m²

1 badkamer

40 m²

bouwjaar

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons