Wilhelmina van Pruisenlaan 6

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

179 m²

1 badkamer

138 m²

bouwjaar 1965

Download

Informatie

Maak van je huis je thuis, met deze ruime tussenwoning gelegen op een leuke locatie, aan een autovrij pad in het gezellige Leusden-zuid. Deze woning behoeft enige modernisering en is daardoor geschikt om geheel naar eigen idee te stylen en in te richten. De woonkamer is opgedeeld in 2 gedeelten. Er is een comfortabele zithoek met een open haard en de tuingerichte eetkamer heeft een schuifpui naar de tuin. In de aangrenzende keuken is een doorloop naar de bijkeuken. Verder is er aan ruimte geen gebrek; er zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en op de 2e verdieping is een ruime 4e kamer met een dakkapel. Ben jij op zoek naar een ruime woning die je geheel naar eigen idee kunt inrichten? Maak een afspraak en kom kijken bij deze woning.

Indeling: Entree, Hal, trap naar verdieping, meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De ruime woonkamer is ingedeeld in 2 gedeelten de voorkamer heeft een gezellige open haard en de tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin. De gedeeltelijk open keuken heeft een standaard keuken-inrichting met losse apparatuur en is geplaatst in rechte opstelling. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur en een deur naar de tuin.

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 kamer met een vaste kastenwand. De badkamer heeft een ligbad met handdouche, een vaste wastafel met kastje en er is een 2e toilet.

2e verdieping: Overloop met veel bergruimte. Ruime 4e slaapkamer met vaste wastafel, cv-opstelling en veel bergruimte. Deze ruime kamer is ook zeer geschikt als thuis-werkplek of hobbykamer.

Tuin: Grote voortuin met zonneterras en veel privacy. De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd en is bestraat met terrastegels. De borders met beplanting, bomen en struiken zorgen voor veel privacy. Er is een achterom naar een groot speelplein.

Kenmerken:
Tussenwoning gelegen aan een autovrij pad in Leusden-zuid. (Mogelijkheid om een garage bij te kopen)
* Woonkamer met open haard en achter een schuifpui naar de tuin.
* Gedeeltelijk open keuken met standaard keuken inrichting.
* Bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur en deur naar de tuin.
* 4 slaapkamers.
* Badkamer met standaard badkamer inrichting.
* 4e kamer met dakkapel. Ideale kamer voor je eigen thuis-werkplek.
* Grote voor-en achtertuin met veel privacy.
* Bouwjaar 1965.
* Behoeft enige modernisering.
* Perceelgrootte 179m².
* Eventueel met nabij gelegen garage te koop. (€ 35.000,00)
* Gelegen op enkele minuten van scholen, winkels, gezondheidscentrum "de Hank", mfc Antares.
* Op korte afstand de bossen van "Landgoed Den Treek".

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

179 m²

1 badkamer

138 m²

bouwjaar 1965

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons