Leusbroekerweg 27

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

10 kamers

7 slaapkamers

3285 m²

2 badkamers

332 m²

bouwjaar 1952

Informatie

Een idyllische ligging en natuurlijk die ruimte: deze WOONBOERDERIJ met B&B is misschien wel de ultieme woondroom. En of je nou je eigen atelier wil beginnen, workshops wilt gaan geven of graag een kantoor aan huis wilt, hier kan het allemaal want er is aan ruimte geen gebrek. Perfect voor wie niet kan kiezen en geen concessies wil doen.

Zodra je de oprit op komt voel je direct de sfeer die bij een boerderij hoort. Deze authentieke woonboerderij geeft je een gevoel van nostalgie. De adembenemende notenbomen in de tuin maken dit de ultieme plek om van je privacy en rust te genieten.

Wie verder kijkt ziet dat dit echt een juweeltje "in de dop" is.
De woning is al voor een gedeelte gerenoveerd in een stijl die perfect aansluit bij de sfeer van een woonboerderij maar wacht op iemand met een visie en een droom die deze woonboerderij verder omtovert tot een schitterende moderne woonboerderij.

De ligging is prinsheerlijk: centraal en toch landelijk met een uitzicht over het kanaal en de uitgestrekte weilanden.
Een prachtige plek waar u kunt genieten en de zon ziet opkomen en ondergaan, en de Hollandse luchten krijgt u er gratis bij..

Indeling woonboerderij:
Lange hal met toegang tot de oude badkamer/berging en deur naar de woonkeuken, deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit hier loop je door naar de 1e slaapkamer waar je ook naar boven kunt.
Een van de mogelijkheden is om hier meerdere ruimtes samen te voegen tot 1 grote ruimte zodat je een geweldige moderne woonkeuken kan realiseren waar iedereen kan samen komen. Of het nou is om te eten, met de kinderen rond de tafel spelletjes te spelen of om met vrienden tot in de late uurtjes te borrelen, een woonkeuken zorgt voor een heerlijke sfeer in je huis.

Als je door de lange gang loopt komt kom je meerdere ruimtes tegen, waaronder de handige en gerenoveerde bijkeuken, de werkkamer, de 2e slaapkamer met ruime badkamer, de woonkamer en met aan het einde van de gang de 2e woonkeuken met 2e toilet.

De woonkamer is nu nog een ruimte waar wat fantasie voor nodig is, maar als je er door heen kan kijken zie je wat voor een uniek plekje dit kan worden. Ook heb je hier weer de mogelijkheid tot het samenvoegen van meerdere kamers om een grotere living te creëren. Het uitzicht op de tuin is er al, en die is waanzinnig mooi!

De 2e woonkeuken ligt aan de achterzijde en een leuk weetje: dit was ooit een oude, vervallen koeienstal.
Inmiddels is dit een woonkeuken maar die oude koeienstal kan wel dé eyecatcher worden van de woonboerderij. Ook hier heb je namelijk weer talloze mogelijkheden. Zo kan je het plafond eruit halen waardoor er een hoge ruimte ontstaat en de authentieke houten balken zichtbaar worden. Deze balken benadrukken dan nog eens extra de hoogte van de boerderij en in combinatie met grote raampartijen krijg je een spectaculaire ruimte. Perfect voor het geven van workshops, een atelier, werkruimte of wat je dan ook maar kan bedenken waardoor je kan genieten van deze ruimte.

De 1e verdieping geeft je toegang tot wel 6 (slaap)kamers waarvan er al 4 zijn gerenoveerd. Er is 1 grote badkamer die ook compleet vernieuwd is. Alles is prachtig gerenoveerd maar de karakteristieke details zijn bewaard gebleven. De 2 kamers aan de voorzijde zijn eventueel om te bouwen tot 1 grote master bedroom met inloopkast en 2e badkamer, zie de plattegrond:1e verdieping na verbouwing. Aan de achterzijde bevindt zich de grote hobbyruimte met meerdere dakramen en trap naar de begane grond.

Bed & Breakfast.
Dit is dé kans voor mensen die landelijk willen wonen en er van dromen om ondernemend bezig te zijn! Naast deze grote woonboerderij bevindt zich een iets kleinere boerderij die geheel verbouwd is tot Bed & Breakfast.
De Bed & Breakfast met de naam 'Mon-Chouette' is al jaren een begrip bij fietsers, wandelaars en bezoekers. Er zijn veel vaste gasten die genieten van de gezelligheid en de prachtige locatie.

Indeling B&B:
De Bed & Breakfast bestaat uit 2 woningen met beide een eigen entree.
Je komt binnen in de prachtige woonkamer met een open moderne keuken voorzien van luxe apparatuur zoals een vaatwasser.
Stijlvolle en moderne badkamer met wastafel, toilet en douche.
Beide woningen hebben een slaapkamer maar eentje heeft ook nog een knusse bedstee waardoor de woning geschikt is voor 4 personen. Vanuit de woonkamer kijk je uit op gezellige achtertuintje met terras.
Voor reviews en meer info over de B&B zie ook volgende link: https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/leusden/mon-chouette/9700/

Goed om te weten:
- Zowel van de woning als de B&B zijn de gevels geïsoleerd.
- Bij het woonhuis zijn er bij een aantal ruimtes al vloerisolatie en vloerverwarming aangebracht (kantoor, keuken az,
slaapkamer en badkamer bg en wasruimte).
- Er berust momenteel nog geen woonbestemming op het perceel maar de gemeente is bereidt om daar aan mee te
werken. Het concept voorstel ligt inmiddels klaar.

Neem contact op

Specificaties

10 kamers

7 slaapkamers

3285 m²

2 badkamers

332 m²

bouwjaar 1952

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons