Larikslaan 5BWNR 24

LEUSDEN

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

60 m²

bouwjaar

Informatie

Dit appartement maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject Larikspark in Leusden.

Op een bijzondere locatie, aan de Larikslaan 5 in Leusden, verrijst een opvallend wooncomplex. Ontworpen met respect voor het aangrenzende Princenhof Park. Twee vrijstaande woongebouwen met 12 eengezinswoningen, 25 appartementen, waarvan 2 penthouses. De natuur binnen handbereik en toch dichtbij het winkelcentrum, voorzieningen, cultuur en autosnelwegen. De appartementen en woningen zijn gebouwd in harmonie met de natuur. De buitenruimte gaat naadloos over in het groen van het aangrenzende Princenhofpark.

Bouwnummer 24:
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en efficiënt ingedeeld met een ruime woonkamer met de mogelijkheid tot een open keuken, een ruime master bedroom met veel kastruimte, een slaapkamer en een technische ruimte voor de wasmachine. De badkamer heeft een inloopdouche. Het toilet is apart. Ook is er een separate berging. Het appartement biedt een fraai uitzicht op het park.

Omgeving:
Wonen in een dorp met alle nodige voorzieningen en toch dichtbij een grote stad? Dát biedt Leusden. Binnen het kwartier ben je in Amersfoort en in een half uur in Utrecht. Voor je boodschappen kun je in verschillende winkelcentra terecht. De Hamershof bijvoorbeeld, met meer dan 90 winkels, is een veelzijdig shopping center. En gezellig avondje uit? Mogelijkheden genoeg met gevarieerde horeca, theater De Tuin en het bekende AFAS-theater.

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

60 m²

bouwjaar

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons