Landweg 347

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

172 m²

1 badkamer

78 m²

bouwjaar 1985

Download

Informatie

In de wijk Groenhouten staat deze fijne LEVENSLOOPBESTENDIGE woning te koop!
Alles op de begane grond, ruime lichte woonkamer, half-open keuken, 2 slaapkamers én een heerlijke achtertuin op het noorden die diep genoeg is zodat u ook eventueel heerlijk in de zon kunt zitten. Wat zo fijn is, is dat de woning dichtbij het winkelcentrum De Hamershof ligt en in de nabije omgeving treft u het openbaar vervoer.

Indeling:
Via de entree loopt u door naar de woonkamer. De woonkamer heeft over de volle breedte ramen en openslaande deuren naar de achtertuin waardoor de ruimte volop lichtinval heeft. Vanuit de woonkamer doorloop naar de half-open keuken in rechte opstelling met kookplaat, afzuigkap, koelkast en veel kastruimte. De keuken zit aan de voorzijde en geeft toegang tot de ruime bijkeuken/berging met cv-opstelling en aansluitpunten voor was-apparatuur. De bijkeuken/berging is ook vanaf buiten toegankelijk. U kunt dus de woning vanaf de voorzijde via de voordeur naar binnen of via de bijkeuken/berging.

Vanuit de woonkamer deur naar de gang die toegang geeft tot de 2 slaapkamers, het toilet en de badkamer. Er is een slaapkamer van ca. 11m2 en een slaapkamer van ca. 8m2. De grote slaapkamer heeft ook een deur naar de achtertuin. De badkamer is volledig betegeld en heeft een bad met douche en een wastafel met meubel. De toiletruimte heeft een staand toilet en fonteintje.

Er is een heerlijke achtertuin met ruim terras op het noorden. De achtertuin met schuur is diep genoeg zodat u ook heerlijk in de zon kunt zitten als u wilt en er is een zij ingang zodat u makkelijk in en uit kunt.

Pluspunten:
* Levensloopbestendige woning!
* Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin
* Half-open keuken én bijkeuken met aansluitpunten voor was-apparatuur
* 2 slaapkamers (11m2 en 8m2) waarvan 1 met deur naar de achtertuin
* Achtertuin met groot terras, schuur en zij ingang.
* Dichtbij winkelcentrum De Hamershof en openbaar vervoer.

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

172 m²

1 badkamer

78 m²

bouwjaar 1985

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons