Laapeerseweg 9a

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

5 kamers

3 slaapkamers

3340 m²

1 badkamer

110 m²

bouwjaar 1962

Download

Informatie

Wat een uitzicht en wat een privacy! Dit is de perfecte locatie als je houdt van rust en ruimte. Deze vrijstaande woning is omringd door de weilanden van het buitengebied van "Asschat" en heeft aan alle kanten vrij uitzicht over de landerijen. Heerlijk wonen te midden van de natuur aan de rand van Leusden, en....binnen enkele minuten ben je weer in het centrum. Deze woning heeft een ruime woonkamer, een gezellige woonkeuken, een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping. Dan is er nog een naastgelegen schuur met garage en extra werkkamer. Dit is een uitgelezen kans om je eigen werkplaats met kantoor of je eigen klus-/of hobbyruimte in te richten. Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning in het buitengebied? Laat je woonwensen uitkomen en maak een afspraak voor bezichtiging.

Indeling: Hal met garderobe, trap naar de verdieping, toiletruimte met hangend toilet. Deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft aan de voor- zij- en achterkant vrij uitzicht over de landerijen. Er is een schuifpui naar de tuin. De dichte keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een standaard keuken-inrichting. Er is een deur naar de kelderkast/proviandruimte onder de trap. Deze woonkeuken is echt een gezellige plek om aan te schuiven. Er is een deur naar de bijkeuken. De bijkeuken heeft een spoelbak, veel bergruimte en aansluitpunten voor wasapparatuur en er is een achterom naar de tuin. Vanuit de hal is de slaapkamer en badkamer bereikbaar. Deze slaapkamer en badkamer op de begane grond maken de woning levensbestendig zodat je nooit meer hoeft te verhuizen. De slaapkamer heeft een grote vaste kastenwand met hang- en leg-gedeelte. De badkamer is ingericht met een inloopdouche en een vaste wastafel met badkamermeubel. Verder is er nog een ruime 2e en 3e slaapkamer op de 1e verdieping, waarvan 1 slaapkamer met een groot Velux dakraam. Beide kamers hebben veel bergruimte onder de schuine kap. En op deze verdieping is het mogelijk een extra kamer te realiseren.

Tuin:
Wat een oase! Deze tuin is echt een fantastische plek om tot rust te komen. Aan alle kanten is een vergezicht over de landerijen. De tuin is echt een plaatje. Mooi goed verzorgd aangelegd met sierbestrating, haagjes, een gazon en borders met verschillende planten en struiken. Aan de voorzijde is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vrijstaande woning te midden van de landerijen van het buitengebied.
* Royale woonkamer met gashaard. Er is veel daglicht en een schuifpui naar de tuin.
* Gezellige woonkeuken met deur naar een grote bijkeuken.
* Bijkeuken met achterom naar de tuin.
* Extra werkkamer met deur naar de schuur.
* Glasvezel aanwezig.
* Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
* 2e en 3e slaapkamer op de verdieping met mogelijkheid voor een extra kamer.
* Grote schuur met inpandige garage met elektrische garagedeur.
* Fantastische tuin rondom de woning met aan alle zijden vrij uitzicht.
* Ruime parkeergelegenheid op het erf.
* Perceelgrootte 3.340 m²
* Op enkele minuten van alle faciliteiten van het centrum van Leusden.

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

3 slaapkamers

3340 m²

1 badkamer

110 m²

bouwjaar 1962

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons