Kloosterhof 16

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

195 m²

1 badkamer

79 m²

bouwjaar 1980

Informatie

Gelijkvloers wonen in het centrum van Leusden is een wens van velen. Laat met deze geschakelde bungalow uw woonwensen in vervulling gaan.

Deze hoekwoning met berging en zonnige tuin op het westen, heeft behalve een woonkamer en keuken ook 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en is daarom dé ideale woning voor senioren! De woning ligt op een fantastische plek en heeft vanuit de woonkamer vrij uitzicht op een groenvoorziening en over de doorgaande weg. Dus er is altijd iets te beleven. De locatie is echt perfect, tegenover winkelcentrum "De Hamershof" met diverse winkels, horecagelegenheden en het huis van Leusden. En... ook het openbaar vervoer ligt om de hoek.

Wilt u gelijkvloers wonen in het centrum van Leusden? Dan deze woning beslist een bezichtiging waard. Bel Snel voor een afspraak. Wij laten de woning graag aan u zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, meterkast met voldoende groepen en glasvezel, toiletruimte met een staand toilet en een fonteintje. Deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft vrij uitzicht over de groenvoorziening en over de doorgaande weg. Dus er is altijd wat te zien. Aan de voorzijde is de open keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een afzuigkap, een kookplaat en een koelkast en er is veel kastruimte. Deur naar de bijkeuken. De bijkeuken is betegeld. Hier hangt de cv-opstelling, een Nefit Proline van 2021 en er zijn aansluitpunten voor wasapparatuur. De bijkeuken heeft een deur naar buiten. Vanuit de woonkamer is een deur naar de slaapkamer. In deze slaapkamer is ruimte voor een grote garderobekast en er is een deur naar de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van standaard badkamer-inrichting, een open doucheruimte en een vaste wastafel.
Vanuit de hal is er een deur naar de 2e slaapkamer. Deze slaapkamer is ook bijzonder geschikt als werk-/hobbykamer, maar ook makkelijk als extra bergruimte.

Tuin: De tuin heeft een zonnige ligging op het westen. Er is een groot zonneterras. Hier kunt u heerlijk van de middag en avondzon genieten. In de tuin staat een ruime houten chalet. Dit chalet is momenteel ingericht als hobbyruimte / werkplaats. Een fijne plek om al uw klusjes te klaren. En aan de zijkant van de woning is nog een extra berging.

Geschakelde hoekbungalow met berging en zonnige tuin op het westen, gelegen op een perfecte locatie.
* Woonkamer met vrij uitzicht op de groenvoorziening en de doorgaande weg.
* Open keuken in hoekopstelling.
* Bijkeuken met bergruimte.
* Nieuwe cv-ketel, Nefit Proline 2021.
* Dakbedekking vernieuwd in 2018.
* Woonkamer met vloerverwarming.
* 2 slaapkamers.
* Ruime badkamer met douchehoek en wastafel.
* Zonnige tuin op het westen.
* Een ruim houten chalet in de tuin en een extra berging naast de woning.
* Perceelgrootte 195m².
* Woonplan "Ansfridus" mandelig /gemeenschappelijk terrein.
* Ledenbijdrage tbv onderhoud ca. € 30,00 per maand.
* Centrale ligging tegenover winkels, restaurants, Huis van Leusden en openbaar vervoer.

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

195 m²

1 badkamer

79 m²

bouwjaar 1980

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons