Kastanjelaan 57

LEUSDEN

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

137 m²

bouwjaar 2022

Informatie

Zo’n kans om in stijl te wonen krijg je niet snel weer. Aan beide kanten ligt deze tussenwoning in het groen. Hier woon je met één voet ín het park! Word je al nieuwsgierig?

Deze woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Princenparc Leusden. De bouw is inmiddels gestart en naar verwachting kunnen de bewoners begin 2024 al heerlijk wonen in dit unieke en duurzame woonconcept. 

Deze prachtige tussenwoning onderscheidt zich van andere rijwoningen met een uitstraling vol klasse. En ook de locatie is uniek. Wie kan er tenslotte zeggen dat hij in zo’n schitterende parksetting woont, met zoveel groen rondom? Vanuit je lichte woonkeuken met grote ramen en schuifpui stap je zo op je grote veranda aan de gemeenschappelijke tuin. En ook vanuit je speels ingedeelde woonkamer heb je geweldig uitzicht op het groen.

Het toppunt van wooncomfort:
In totaal beschik je over 4 slaapkamers, 3 op de eerste verdieping en nog een slaapkamer met groot dakraam op de tweede verdieping. De badkamer aan de voorzijde is luxueus uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 21 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een lucht-water-warmtepomp met bodemlus voor vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas.

Waarom is dit een interessante kans?
- De woningen zijn super duurzaam en dit scheelt enorm in de energielasten.
- Met een woning in PrincenParc ben je klaar voor de toekomst met een warmtepomp en zonnepanelen.
- De bouw is gestart dus je hebt zekerheid dat het project doorgaat.
- In PrincenParc woon je heerlijk in het groen in een kleinschalig project.
- Alle woningen hebben een luxe uitstraling en hebben een veranda waar je heerlijk kunt genieten van de gezamenlijke, compleet aangelegde en onderhouden tuin. 
- In PrincenParc woon je in het groen maar super centraal. Dichtbij de binnenstad van Amersfoort en meerdere uitvalswegen. 

Neem contact op

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

0 m²

0 badkamers

137 m²

bouwjaar 2022

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons