Kastanjelaan 23

LEUSDEN

€ 760.000,- v.o.n.

Specificaties

7 kamers

4 slaapkamers

0 m²

2 badkamers

193 m²

bouwjaar 2022

Informatie

Kom langs tijdens het Open Huis en kom alles te weten over bouwnummer 18 en 38 (woningtype Echinacea) in het project PrincenParc in Leusden.

Je bent op donderdag 23 maart as. tussen 16.00-18.00 uur van harte welkom bij Snel Era Makelaars aan de Hamersveldseweg 49 te Leusden.

Wie wil er nu niet zo’n heerlijke natuurlijke woonplek aan het park met een balkon op de eerste rang? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je woning wandel je direct het park in. Kun jij hier wel aan wennen?

Deze woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Princenparc Leusden. De bouw is inmiddels gestart en naar verwachting kunnen de bewoners begin 2024 al heerlijk wonen in dit unieke en duurzame woonconcept. 

In deze parkwoning geniet je optimaal van al het comfort en de luxe van modern wonen. Je hebt er de ruimte en het gemak. De plek is fantastisch en onderhoud aan je tuin heb je niet. Zo blijft er meer tijd over om te genieten. Deze unieke woning is een echte eyecatcher om trots op te zijn! De grote glaspartijen geven een eigentijdse uitstraling. Het uitzicht is fenomenaal en heerlijk groen, zowel boven als beneden. De zeer ruime leefkeuken kun je precies indelen zoals jij het wilt en je woont hier op-en-top duurzaam. 

Lekker veel leefruimte
Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers en een ruime woon/werkkamer met toegang tot het balkon en een prachtig uitzicht over het park. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Daarnaast is er een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping heb je nog 2 ruime slaapkamers en een extra badkamer. Daarnaast heb je op de derde verdieping nog een zolder. De woningen zijn zeer energiezuinig door het zonnedak op het zuiden met maar liefst 24 panelen, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een warmtepomp met bodemlus voor vloerverwarming en koeling, full black pv-panelen en triple glas.

Waarom is dit een interessante kans?

- De woningen zijn super duurzaam en dit scheelt enorm in de energielasten.
- Met een woning in PrincenParc ben je klaar voor de toekomst met een warmtepomp en zonnepanelen.
- De bouw is gestart dus je hebt zekerheid dat het project doorgaat.
- In PrincenParc woon je heerlijk in het groen in een kleinschalig project.
- Alle woningen hebben een luxe uitstraling en hebben een veranda waar je heerlijk kunt genieten van de gezamenlijke, compleet aangelegde en onderhouden tuin. 
- In PrincenParc woon je in het groen maar super centraal. Dichtbij de binnenstad van Amersfoort en meerdere uitvalswegen. 

Neem contact op

Specificaties

7 kamers

4 slaapkamers

0 m²

2 badkamers

193 m²

bouwjaar 2022

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons