De Wevershilt 15a*

LEUSDEN

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

102 m²

bouwjaar 1993

Download

Informatie

Deze woning wordt aangeboden met Duokoop! Daardoor is de vraagprijs van dit huis lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om dit huis met NHG te financieren.
Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding van circa € 314,00. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Om deze woning te financieren met Duokoop heb je een jaarsalaris van circa € 55.000,- nodig. (zonder eigen financieel middelen)
Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen. Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 299.000,- k.k.

Niet zo dol op klussen?
No problem! Al het zware kluswerk is hier al voor je gedaan, je hoeft alleen maar de verhuiswagen te laten komen.

Dit SCHITTERENDE appartement is een lust voor het oog en werkelijk ALLES IS NIEUW!
De lichtinval, de ruimte en de prachtige moderne afwerking zorgen ervoor dat dit complete appartement een echt plaatje is om te zien en je alleen nog maar denkt: hebben, hebben, hebben!!!!

De locatie van de woning is geweldig; hier wil je wonen!
Diverse leuke winkels, de supermarkt, restaurants en fijne lunchzaken, alles bevindt zich letterlijk onder je neus. Ook winkelcentrum "de Hamershof" wordt in een compleet nieuw hip jasje gestoken, met als geluk dat aan de zijde van deze woning alles al "af" is en je al kan genieten van het mooie nieuwe winkelcentrum.

Indeling:
Je komt binnen in een ruime hal, met direct rechts van je de bijkeuken/berging. Hier staat de boiler en de wasmachine aansluiting.

1 deur verder vind je de prachtige en stijlvolle badkamer. Deze is ruim opgezet en van alle luxe voorzien. Je kan hier heerlijk dobberen in je ligbad of je zen momentje pakken in de grote inloopdouche.

Direct naast de badkamer is de aparte toiletruimte. Ook deze is weer mooi ruimtelijk opgezet en tot in de puntjes afgewerkt.

En dan de LIVING, tja..
De licht inval door de grote ramen gecombineerd met het mooie uitzicht, de luxe open keuken die ook van alle gemakken is voorzien, de trendy vloer. Hier word je simpelweg gewoon vrolijk van.

Er zijn 3 (slaap)kamers.
2 slaapkamers en een extra kamer die vrij in te richten is, bijvoorbeeld als werkkamer.

Pluspunten:
* Modern en vernieuwd appartement
* Instapklaar
* Boven winkelcentrum "de Hamershof"
* Bijkeuken
* 3 (slaap) kamers

Neem contact op

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

102 m²

bouwjaar 1993

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons