De Kervershilt 5

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

5 kamers

3 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

112 m²

bouwjaar 1981

Informatie

Op een fantastische locatie, midden in het centrum, staat deze geheel gerenoveerde maisonnette. Er zijn 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e of 5e slaapkamer! De woning heeft een groot balkon, een berging en plaats aan de voorzijde om gezellig even te zitten. De woning ligt in een gezellige straat boven de Hamershof dus op loopafstand van de winkels maar ook nabij scholen en de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle.

Goed om te weten is dat deze maisonnette geheel is gerenoveerd, duurzaam en energiezuinig! De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vernieuwde gevelbeplating. De isolatie is dusdanig dat er gesproken mag worden van een 0 op de meter-woningen! Alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof kozijnen met HR++glas.

Het complex heeft een actieve vereniging van eigenaren, deze vereniging heeft de gehele renovatie gecoördineerd. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren is inclusief de aflossing van de renovatie. De servicekosten bedragen € 357,00 per maand. Het bedrag is hoger dan je verwacht bij een appartementencomplex, je bent echter geen kosten meer kwijt bij een energiemaatschappij.

Indeling:
Entree, hal, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en trap naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer met trapkast, laminaatvloer en over de hele breedte ramen en deur naar het balkon, dus volop lichtinval. De open keuken aan de voorzijde is in een hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en een koel/vriescombinatie.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van hoekbad, wastafel met meubel, hangend toilet, designradiator en een Velux dakraam. De badkamer kan zowel natuurlijk als mechanisch geventileerd worden.

2e verdieping: bereikbaar middels vaste trap. Grote open zolderruimte met 3 Velux dakramen, aansluitpunten voor was apparatuur, de omvormer voor de zonnepanelen en de waterpomp met 250 l water. Bij deze ruimte is het mogelijk om een 4e of 5e kamer te creëren. En een paar extra kamers is tegenwoordig met het thuiswerken ideaal!

Goed om te weten is dat de kunststof kozijnen met HR++ glas ook zijn voorzien van horren en dat de berging (6m2) aan de voorzijde ook helemaal is gerenoveerd!

Pluspunten:
* Geheel gerenoveerde maisonnette, duurzaam en energiezuinig!
* 3 slaapkamers en mogelijkheid voor een 4e of 5e kamer
* Losse berging (6m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning
* Ruime woonkamer met toegang tot groot balkon
* Open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur
* Actieve VvE
* Voorzieningen als winkels, sportvoorzieningen en snelwegen op korte afstand.
* Met 20 minuten fietsen in de gezellige binnenstad van Amersfoort

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

3 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

112 m²

bouwjaar 1981

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons