Ardennen 21

LEUSDEN

Verkocht

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

147 m²

1 badkamer

127 m²

bouwjaar 1971

Download

Informatie

EUROWONING met inpandige GARAGE en heerlijke achtertuin op het zuidoosten! Gelegen aan één van de mooiste pleinen van park ‘Rozendaal’, grenzend aan het gemeenschappelijke zwembad, op een perceel van 147m² met parkeergelegenheid op eigen terrein en aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht.

Het fijne van de eurowoningen zijn de vele indelingsmogelijkheden. Dit huis wenst enige modernisering waardoor u deze woning geheel naar eigen wens kunt indelen. Thuiswerken is de nieuwe norm! De tuinkamer op de begane grond biedt dan ook de ideale mogelijkheid om wonen en werken te combineren!

Indeling:
begane grond: entree, meterkast, tussenhal met trapopgang naar de woonverdieping, bergkast met CV-opstelling, toiletruimte met staand toilet, fonteintje en douche. De tuinkamer heeft over de hele breedte ramen en een schuifpui waardoor je heerlijk kan genieten van het uitzicht over de tuin. Deze ruimte is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld ingericht worden als werk-, speel- of slaapkamer. Middels de schuifpui bereikt u de achtertuin. De tuin is gelegen op het zuidoosten en gezellig aangelegd met veel groen en terrassen.

Woonverdieping: Bij de eurowoningen zijn de woonkamers op de 1e verdieping gelegen, hierdoor heeft u optimale daglichttoetreding en een prachtig uitzicht over de wijk. De wijk is namelijk bijzonder groen en vooral in de zomer waant u zich dan echt in het bos! De gezellige woonkamer met open haard heeft ook over de hele breedte ramen en een schuifpui naar het balkon. De keuken is aan de voorzijde en is in een rechte opstelling geplaatst.
Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt de woning over een balkon met over de hele breedte ramen/schuifpui, hierdoor is er volop lichtinval!

2e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De 4e slaapkamer is bereikbaar via de badkamer. De eenvoudige badkamer in het midden is volledig betegeld en heeft een ligbad en wastafel.

Pluspunten:
* Eurowoning met inpandige garage én 7 zonnepanelen!
* THUISWERKEN IS DE NIEUWE NORM! Goede mogelijkheid om wonen en werken te combineren.
* Parkeren op eigen terrein.
* Zonnige tuin gelegen op het zuidoosten met vrij uitzicht.
* Ruime woonkamer met open haard en schuifpui naar balkon.
* 4 slaapkamers!
* Vloerisolatie (2018)
* Een huis met veel indelingsmogelijkheden
* Gelegen in de wijk ‘Rozendaal’ met gemeenschappelijke voorzieningen als zwembad,
tennisbaan en basketbalveld.
* Lidmaatschap Groen Stichting Rozendaal ca. € 48,00 per maand.
* Kijk voor meer info op http://www.groenstichtingrozendaal.nl

Neem contact op

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

147 m²

1 badkamer

127 m²

bouwjaar 1971

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons