Van Boetzelaerlaan 88

HOOGLAND

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

74 m²

bouwjaar 1996

Download

Informatie

Dit appartement is medio februari 2021 opleverbaar.

Keurige drie-kamer-appartement met eigen berging en eigen parkeerplaats! Deze portiekflat kenmerkt zich door het balkon dat op het heerlijke, zonnige zuiden is gelegen. Daarnaast bestaat deze flat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een grote woonkamer.
Het appartement is gelegen aan de rand van gezellige Hoogland. Daarbij zijn veel voorzieningen op korte afstand te bereiken. Denk daarbij aan een winkelstraat, verschillende sportvoorzieningen, Meander Medisch Centrum en bushaltes. De binnenstad van Amersfoort is ook binnen een paar minuten te bereiken. Evenals de uitvalswegen zoals de A28 en A1.

Indeling:
U komt via het trappenhuis in het appartement en komt terecht in de ruime hal. Deze hal geeft toegang tot alle 3 vertrekken. Deze flat beschikt over 2 slaapkamers die zijn afgewerkt met een laminaatvloer, behang en gespoten plafond. Daarnaast is er een badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Apart van de badkamer is er een toiletruimte. Terug in de hal gaat u naar de woonkamer. De lichte woonkamer is lekker verlicht en dat komt door de vele raampartijen die aanwezig zijn. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en gespoten plafond. Vanuit de woonkamer is via de openslaande deuren het balkon te bereiken. Deze is erg gunstig gelegen. Namelijk op het zuiden.

In de kelder van het appartementencomplex is er nog een separate berging. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling en eigen parkeerplek.

KENMERKEN:

+ Keurige 3-kamerappartement
+ Aan de rand van het gezellige Hoogland
+ Veel voorzieningen op korte afstand
+ Lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon
+ Balkon gelegen op het zuiden
+ Eigen parkeerplaats en berging
+ Binnenstad van Amersfoort binnen een paar minuten bereikbaar

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

74 m²

bouwjaar 1996

Download

Whatsapp ons