Kerkepad 11

EEMDIJK

Verkocht

Specificaties

4 kamers

3 slaapkamers

195 m²

0 badkamers

97 m²

bouwjaar 1990

Informatie

Nu in de verkoop:

Keurige seniorenwoning in het rustige Eemdijk. Één van de Eye-catchers van deze woning is de uitstekende onderhoudssituatie. Hierdoor hoeft u niet enorm veel aan deze woning te doen!
En wat denkt u van de ligging? Heerlijk rustig gelegen met veel groen! Vanuit de achtertuin kijkt u zelfs uit over een klein stukje weiland. Bent u net zo verliefd als ons op deze woning? Bel dan Snel ERA makelaars!

Indeling:

Begane grond

Entree, hal met trapopgang en meterkast. Op de begane grond zijn een badkamer en slaapkamer gesitueerd. Dit zorgt ervoor dat deze woning levensloopbestendig is! De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en behang. De ruime woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en gespoten plafond. Keukenruimte met diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, een vaatwasser, een afzuigkap en een koelkast. Daarnaast is er nog een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger.
De fraaie achtertuin is afgewerkt met bestrating en heggen.

1e verdieping:
Via de vaste trap is de weg naar de 1e verdieping te vinden. Op de voorzolder is er een CV-opstelling en tevens zijn er 2 zolderkamers met vinylvloer, behang en dakramen.


Kenmerken:

+ Seniorenwoning.
+ Badkamer en slaapkamer op begane grond.
+ Rustige en groene woonomgeving.
+ Goede onderhoudssituatie.
+ Levensloopbestendige woning.
+ Vanuit de achtertuin zicht op een (kleine) weiland.

Neem contact op

Specificaties

4 kamers

3 slaapkamers

195 m²

0 badkamers

97 m²

bouwjaar 1990

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons