Eemdijk 55B

EEMDIJK

Verkocht

Specificaties

6 kamers

5 slaapkamers

780 m²

1 badkamer

97 m²

bouwjaar 1974

Download

Informatie

Nu in de verkoop:

Mooi gelegen 2-onder-1-kapwoning met enorm stuk grond (780m2!) tot uw beschikking! Deze woning beschikt daarnaast ook nog over een ruime garage waar u genoeg spullen kunt stallen en eventueel zelfs uw auto! Met 4 slaapkamers op de 1e verdieping is de woning ook uitermate goed geschikt voor een jong gezin. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden tot het vergroten van de woning om zo de ideale woning te creëren.
In het pittoreske plaatsje Eemdijk is het heerlijk rustig wonen met een goede verbinding naar Bunschoten-Spakenburg en Baarn.
Dus wilt u wonen in een rustige en groene woonomgeving met een groot stuk grond? Bel dan Snel!


Indeling:

Begane grond: Entree, hal met meterkast met voldoende groepen, trap naar de 1e verdieping, keurig betegelde toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De doorzonkamer is afgewerkt met een visgraat gelegde parketvloer, gestuukte wanden en gestuukt plafond. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Via de achterdeur in de keuken komen we in de achtertuin terecht. In de achtertuin is er nog een royale garage met bergzolder.

1e verdieping: Via de trap in de hal is de overloop van de 1e verdieping te bereiken. De overloop brengt u naar 4 slaapkamers en een badkamer. De 4 slaapkamers zijn afgewerkt met een tapijtvloer. De badkamer is voorzien van een wastafel, designradiator, inloopdouche en toilet.

2e verdieping: Via de vaste trap is de voorzolder te bereiken. De zolderkamer is nog vrij in te delen. Daarnaast is hier de CV-ketel geïnstalleerd.

KENMERKEN:

+ 2-onder-1-kapwoning met een perceeloppervlakte van 780m2!
+ Mooi gelegen in het pittoreske plaatsje Eemdijk.
+ Wonen in een groene en rustige woonomgeving.
+ Woning en perceel bieden veel mogelijkheden.
+ Centraal gelegen in midden Nederland.
+ Binnen circa 10 auto minuten op Rijksweg A1.
+ Goede verbinding naar Bunschoten-Spakenburg en Baarn.
+ Ruime garage met bergzolder in de achtertuin.
+ 4 slaapkamers op de 1e verdieping.
+ Zolderkamer nog vrij in te delen.

Neem contact op

Specificaties

6 kamers

5 slaapkamers

780 m²

1 badkamer

97 m²

bouwjaar 1974

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons