Zandkamp 1

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verkocht

Specificaties

4 kamers

3 slaapkamers

107 m²

0 badkamers

90 m²

bouwjaar 2019

Download

Informatie

NVM Online Bieden: Dit leuke huis zal worden verkocht door middel van NVM Online Bieden. Wil jij een bod doen? Dan kan dit tot uiterlijk maandag 22 februari 2021 16:30 uur. Kijk voor meer uitleg over NVM Online Bieden onderaan de advertentietekst.

Nu in de verkoop:

Nieuwbouw rug-aan-rugwoning in de Rengerswetering!

Leuke hoekwoning met een verrassend royale woonkamer en een keurige open keuken. De woning beschikt daarnaast over 2 slaapkamers en nog een ruime zolderverdieping waar u ook nog een slaapkamer kunt creëren. Deze kant-en-klare woning heeft alles wat u van een nieuwbouwwoning kunt verwachten. Denk daarbij aan een erg nette afwerking en uitstekende isolatie.
Tevens is er een berging die gelegen is een gemeenschappelijk gebouw.

Wonen in de Rengerswetering is wonen in een kindvriendelijke woonomgeving gelegen in een nieuwbouwwijk! Deze wijk is erg populair dus twijfel niet te lang en bel Snel ERA makelaars voor een bezichtiging!


Indeling:

Begane grond:
U komt via de voordeur in de hal van de woning terecht. In de hal is er een meterkast en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een PVC-vloer met vloerverwarming, gestucte wanden en gespoten plafond. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gasfornuis, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap. Aan de achterkant van de woning is er nog een hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Via de trap in de hal is de overloop van de 1e verdieping te bereiken. Via de overloop kunt u naar 2 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden en gespoten plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet (hangend) en designradiator.

2e verdieping:
Vaste trap naar de voorzolder. Zolderkamer met laminaatvloer en gestucte wanden.

KENMERKEN:

+ Bouwjaar 2019.
+ Rug-aan-Rugwoning in de nieuwbouwwijk Rengerswetering.
+ Zeer energiezuinige woning.
+ Kindvriendelijke woonomgeving.
+ Uiterst net afgewerkt.
+ Separate berging in gemeenschappelijk gebouw. (servicekosten €9,00 per maand)
+ Energielabel A.

NVM ONLINE BIEDEN:
Deze woning wordt verkocht middels het NVM ONLINE BIEDEN systeem. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven. Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, heb je kans dat jouw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt jou de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet je niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kun je dus nooit de afweging maken of je meer wilt bieden of niet.

Op de website: https://nvmonlinebieden.nvm.nl/Home/Woning kun je een bod uitbrengen. Je klikt op de woning en daar kun je vervolgens een account aanmaken. Na het inloggen kun je een bod uitbrengen. Bij het maken van een bezichtigingsafspraak ontvangt u van ons extra informatie.

LET OP: De sluitingsdatum voor online bieden is maandag 22 februari 2021 om 16:30 uur.

Neem contact op

Specificaties

4 kamers

3 slaapkamers

107 m²

0 badkamers

90 m²

bouwjaar 2019

Download

Vergelijkbare woningen

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!