Sweelinckstraat 2a

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verkocht

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

224 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 1995

Download

Informatie

Nu in de verkoop:

Senioren(hoek)woning met een fraaie ligging en korte afstand tot alle nodige voorzieningen zoals een supermarkt. Een echt eye-catcher is de ligging. Vanuit de achtertuin geniet u van een vrij uitzicht dat enorm groen is. Met (eigen) parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving is er eigenlijk altijd een plek in de buurt voor uw auto. Deze woning is levensloopbestendig door de slaapkamer en badkamer die gelegen zijn op de begane grond! Daardoor zijn deze woningen erg gewild en tevens komen deze woningen ook niet vaak op de woningmarkt. Dus wacht niet te lang en bel Snel ERA makelaars!

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapopgang, toilet. De hal beidt toegang aan de woonkamer en badkamer. De ruime woonkamer is afgewerkt met een vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een douche, radiator en wastafel. Via de woonkamer of badkamer kunt u naar de slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en behang. De keuken beschikt over een gaskomfoor, afzuigkap, losse oven en magnetron De woning beschikt ook nog over een inpandige berging. De tuin is mooi groot en is perfect om even te genieten in de zon.

1e verdieping:
Vaste naar de voorzolder waar de CV-ketel is gesitueerd. Zolderkamer met vloerbedekking, dakramen en verschillende bergruimtes.

Kenmerken:

+ Senioren(hoek)woning.
+ Mooie ligging.
+ Levensloopbestendige woning.
+ Badkamer op de begane grond.
+ Slaapkamer op de begane grond.
+ Korte afstand tot alle nodige voorzieningen zoals een supermarkt.
+ Ruime woonkamer.
+ Ruime tuin.
+ Rustgevende woonomgeving.
+ Eigen parkeerplaats.
+ Inpandige berging

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

2 slaapkamers

224 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 1995

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons