Scholekster 71

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verhuurd

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

278 m²

0 badkamers

115 m²

bouwjaar 1989

Informatie

Nieuw in de verhuur:

HOEKwoning met eigen parkeerplaats gelegen op een ruim perceel! Deze woning beschikt over 3 slaapkamers, dakkapellen op de 1e verdieping, gezellige zithoek en zo veel meer... Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik! Denk hierbij aan een supermarkt, basisschool, sportfaciliteiten, speeltuin en een bushalte. Bent u geïnteresseerd in het huren van deze hoekwoning? Bel dan Snel voor een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond:
Middels de voordeur komt u binnen in een uitgebouwde entree wat u toegang biedt tot de garderoberuimte, toegang tot de woonkamer en meterkast. De woonkamer die aan de voorzijde gesitueerd is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden, gespoten plafond en een handige trapkast. Keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het achterportaal met toiletruimte (hangend toilet) en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping:
Via de trap in het achterportaal komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. Deze brengt u naar 3 slaapkamers, waarvan er 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien vaneen dakkapel, en een keurige badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, vaste wastafel met meubel, spotjes en designradiator.

2e verdieping:
Middels de vaste trap komt u op de voorzolder terecht. De voorzolder is voorzien met aansluitpunten voor wasapparatuur, cv opstelling (Nefit HR 2015) en toegang tot de zolderslaapkamer.

Tuin:
Vanuit de achterportaal komt u in de achtertuin terecht. Deze is lekker groot en beschikt over een verlaging waar u heerlijk kunt zitten. In de achtertuin staat ook een stenen berging met kap voorzien van electra.


KENMERKEN:

+ HOEKwoning op een ruim perceel.
+ Alle voorzieningen in de nabije omgeving.
+ Binnen een paar minuten via diverse uitvalswegen op de A1 en A28.
+ Eigen parkeerplaats.
+ 4 slaapkamers.
+ Dakkapellen op de 1e verdieping.


+ €1.295,-- (exclusief gas, water, licht) per maand
+ Voorbehoud gunning verhuurder
+ Waarborgsom van 2 maanden huur.
+ Contractduur voor bepaalde tijd. Minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar.
+ Beschikbaar per 1 november 2021

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

278 m²

0 badkamers

115 m²

bouwjaar 1989

Vergelijkbare woningen

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!