Kubboot 7

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verkocht

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

165 m²

1 badkamer

102 m²

bouwjaar 1994

Download

Informatie

Nu in de verkoop:

Keurig onderhouden seniorenwoning in een rustige, autoluwe straat met alleen woonverkeer!

Wilt u graag wonen dichtbij het centrum van Spakenburg in een woning, waar u nog jarenlang kunt verblijven? Dan is deze levensloopbestendige woning aan de Kubboot ongetwijfeld een woning die aan uw woonwens zal voldoen.

Indeling:
Begane grond: U komt binnen via de voordeur en komt in de hal terecht. De hal met trapopgang, toegang tot de woonkamer, toegang tot de badkamer en toilet. De ruime woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en geeft direct toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, koelkast en diepvries. Via de keuken kunt u naar een aanpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Groot voordeel aan deze woning is natuurlijk de badkamer en slaapkamer op de begane grond! De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator en toilet. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een tuindeur.

1e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn er nog 2 kamers afgewerkt met vloerbedekking. Deze kamers zijn nog vrij in te vullen en daarom kunt u nog een extra slaapkamer op deze verdieping creëren.

Tuin:
De tuin is netjes onderhouden en beschikt over een handige tuinhuis met overkapping. De tuinhuis is ideaal voor het stallen van uw fietsen en het opbergen van bijvoorbeeld de tuinsets.


KENMERKEN:

+ Levensloopbestendige seniorenwoning.
+ Nabij het centrum van Spakenburg.
+ Badkamer en slaapkamer op de begane grond.
+ Ruime woonkamer.
+ Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamer(s).
+ Meer bruto inhoud door de dwarskap op de 1e verdieping.
+ Aanpandige berging op de begane grond met aansluiting voor wasmachine.
+ Handig tuinhuis in de tuin.
+ Keurig afgewerkte tuin.

Neem contact op

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

165 m²

1 badkamer

102 m²

bouwjaar 1994

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons