Bunschoter Veenkamp 115

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verkocht

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

135 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 2012

Download

Informatie

NVM Online Bieden: Dit leuke huis zal worden verkocht doormiddel van NVM Online Bieden. Wil jij een bod doen? Dan kan dit tot uiterlijk vrijdag 17 september 2021 17:00 uur. Kijk voor meer uitleg over NVM Online Bieden onderaan de advertentietekst.

Als u wilt wonen in de nieuwste wijk van Bunschoten-Spakenburg, is dit een uitstekende kans om een mooie tussenwoning te bemachtigen. De woning die in 2012 is opgeleverd op het eerste eiland van de Rengerswetering aan de Bunschoter Veenkamp is sleutelklaar, wat betekent dat u de woning direct kunt betrekken. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden voor het vergroten van deze al ruime woning. De tuin van deze woning is heerlijk op het westen gelegen en beschikt over een handige berging met overkapping! De wijk is ruim opgezet met diverse leuke speelplaatsen voor uw kinderen en op het 4e eiland van de Rengerswetering wordt zelfs een supermarkt en een school gerealiseerd. Hierdoor wordt deze nieuwbouwwijk steeds aantrekkelijker! Wilt u de woning eens vrijblijvend bezichtigen? Wij openen graag de deur voor u.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, toegang tot de woonkamer, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en gespoten plafond, trapkast en openslaande tuindeuren. De open keuken met losse koelkast en diverse inbouwapparatuur o.a. gasfornuis, vaatwasser, koelkast, combi-oven en afzuigkap. De keurige tuin met bestrating, schuttingen en berging met overkapping op het zuiden.

1e verdieping: Via de trap in de hal is de overloop te bereiken. 3 slaapkamers met laminaatvloer, spachtelputz wanden, gespoten plafond en rolluiken (achterkant). Badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet (hangend) en designradiator.

2e verdieping: Vaste trap naar de open zolder die is voorzien van een laminaatvloer, aansluitingen voor de wasmachine en droger en 2 dakramen. Hier is eveneens de CV-ketel geïnstalleerd.

KENMERKEN:

+ Gelegen in nieuwbouwwijk Rengerswetering.
+ Woning zo te betrekken.
+ Diverse speeltoestellen in de directe omgeving.
+ Ruime woonkamer met laminaatvloer.
+ Genoeg mogelijkheden tot het vergroten van de woning.
+ 3 slaapkamers op de 1e verdieping.
+ Mogelijkheid tot het creëren van 2 slaapkamers op de 2e verdieping.
+ Keurige tuin op het westen met berging.
+ Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen op het oosten of westen

NVM ONLINE BIEDEN:
Deze woning wordt verkocht middels het NVM ONLINE BIEDEN systeem. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven. Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, heb je kans dat jouw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt jou de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet je niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kun je dus nooit de afweging maken of je meer wilt bieden of niet.

Op de website: https://nvmonlinebieden.nvm.nl/Home/Woning kun je een bod uitbrengen. Je klikt op de woning en daar kun je vervolgens een account aanmaken. Na het inloggen kun je een bod uitbrengen. Bij het maken van een bezichtigingsafspraak ontvang je van ons extra informatie.

LET OP: De sluitingsdatum voor online bieden is vrijdag 16 juli 2021

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

135 m²

1 badkamer

118 m²

bouwjaar 2012

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons