Otelloplaats 30*

AMERSFOORT

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

100 m²

bouwjaar 1970

Download

Informatie

Deze woning wordt ook aangeboden met Duokoop! Daardoor is de vraagprijs van dit huis lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om dit huis met NHG te financieren.
Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding van circa € 314,00. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Om deze woning te financieren met Duokoop heb je een jaarloon van € 55.000,- nodig. (zonder eigen financieel middelen)
Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen. Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 299.500,- k.k.

Nu in de verkoop:

Zeer ruim hoekappartement met maar liefst 4 royale kamers en dat zorgt dus voor een oppervlakte van maar liefst 100m2! Dit plaatje is gelegen op de achtste verdieping van het complex en beschikt over een lift. Door middel van de grote raampartijen die zich in dit appartement bevinden kunt u urenlang genieten van het adembenemende uitzicht over het natuurgebied 'De Schammer' en het Valleikanaal. Het appartement is gelegen in de rustige en groene wijk Schuilenburg, met winkelcentrum Euterpeplein en park Randenbroek op loopafstand. Bovendien is de binnenstad van Amersfoort op 10 minuten fietsafstand en ligt het appartement gunstig ten opzichte van de A1 en A28.

De indeling:

Centrale ingang met brievenbussen en intercom op de begane grond. Via de trappen of via de lift is het appartement op de achtste verdieping te bereiken.

Entree, ruime hal met garderobe, vaste kast en CV-opstelling. De hal geeft eveneens toegang tot de 2 slaapkamers die zijn ingericht met een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Naast de badkamer is het toilet gesitueerd. Terug in de hal loopt u naar de lichte, en ruime woonkamer die ook toegang geeft tot een extra kamer die nu als eetkamer wordt gebruikt. Deze kamer geeft toegang tot het balkon dat op het zuidwesten is gelegen. Dit betekent dus genoeg zonuren, tot in de laatste uurtjes! Dat is toch genieten! De woonkamer is lekker verlicht d.m.v. de grote raampartijen en biedt u een uitzicht waarvan u eindeloos kan van genieten. Tenslotte de keuken ligt aan de voorkant van de woning waar tevens de aansluiting voor de wasmachine is gesitueerd.

Op de begane grond is er ook een berging, fietsenstalling en grote parkeerterrein waardoor u eigenlijk altijd een plekje heeft!

Kenmerken:

- Ruim appartement met maar liefst 100m2 woonoppervlak.
- Fantastisch uitzicht over natuurgebied 'De Schammer' en het Valleikanaal.
- Gunstig gelegen t.o.v. alle nodige voorzieningen en uitvalswegen.
- Veel lichtinval d.m.v. de grote raampartijen.
- Appartementen complex heeft een lift.
- Grote parkeerterrein.
- Extra kamer naast woonkamer.
- VVE kosten: € 199,50

Neem contact op

Specificaties

4 kamers

2 slaapkamers

0 m²

1 badkamer

100 m²

bouwjaar 1970

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons