Ganzenstraat 82

AMERSFOORT

Verkocht

Specificaties

3 kamers

1 slaapkamer

0 m²

1 badkamer

73 m²

bouwjaar 1965

Download

Informatie

NVM Online Bieden: Dit leuke huis zal worden verkocht door middel van NVM Online Bieden. Wil jij een bod doen? Dan kan dit tot uiterlijk 20 april voor 12.00 uur. Kijk voor meer uitleg over NVM Online Bieden onderaan de advertentietekst.

Een ruim 3-kamer appartement met groot balkon op het Zuiden en 2 bergingen! Bij het complex zijn voldoende parkeerplekken en op korte afstand tref je de gezellige binnenstad, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Binnen een paar minuten op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Het appartement ligt vlakbij Het Valleikanaal waar je volop kan wandelen, fietsen of lekker kanoën.

Indeling:

Afgesloten portiek met intercom, postbus en toegang naar de lift en het trappenhuis. Aparte ingang naar de fietsenberging.

1e verdieping: Aparte berging met boiler naast de voordeur. Entree en hal met intercom. Bij binnenkomst direct links de dichte keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur. De gezellige woonkamer is vrij ruim met volop lichtinval door de grote raampartijen over de hele breedte van de ruimte. Doorloop naar de eet/werkkamer. Door het plaatsen van schuifdeuren is het vrij eenvoudig om van deze ruimte eventueel een 2e slaapkamer te creëren. Vanuit de hal toegang naar de ruime slaapkamer. De eenvoudige badkamer heeft een douchehoek, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Aparte toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Het grote balkon is gesitueerd op het zuiden dus je kan daar heerlijk genieten van de zon!

Pluspunten:
* Goed onderhouden 3-kamer appartement
* 1 slaapkamers (mogelijkheid voor 2e slaapkamer)
* Ruime woonkamer
* Mooie nette dichte keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur
* Dichtbij de gezellige binnenstad
* Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en voor het complex
* Servicekosten € 160,- per maand (exclusief stookkosten)
* Zonnepanelen voor alle algemene verlichting binnen en buiten, bergingen beneden en de liften.

NVM ONLINE BIEDEN:
Deze woning wordt verkocht middels het NVM ONLINE BIEDEN systeem. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven. Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, heb je kans dat jouw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt jou de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet je niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kun je dus nooit de afweging maken of je meer wilt bieden of niet.

Op de website: https://nvmonlinebieden.nvm.nl/Home/Woning kun je een bod uitbrengen. Je klikt op de woning en daar kun je vervolgens een account aanmaken. Na het inloggen kun je een bod uitbrengen. Bij het maken van een bezichtigingsafspraak ontvangt u van ons extra informatie.

LET OP: De sluitingsdatum voor online bieden is 20 april voor 12.00 uur!

Neem contact op

Specificaties

3 kamers

1 slaapkamer

0 m²

1 badkamer

73 m²

bouwjaar 1965

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons