Hendrik van Viandenstraat 12

ACHTERVELD

Verkocht

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

201 m²

1 badkamer

82 m²

bouwjaar 1963

Download

Informatie

Dit is een ultieme kans! Deze leuke 2-onder-1-kap-woning kun je nog geheel naar eigen idee inrichten. De woning ligt in een gewilde straat in de dorpskern van Achterveld. En heeft een gezellige doorzon-woonkamer, een dichte keuken en er zijn in totaal maar liefst 4 slaapkamers, waarvan er 1 zelfs met een dakkapel. Verder is er een zonnige tuin op het zuid/oosten en heeft de woning zowel aan de voor- als aan achterzijde uitbreidingsmogelijkheden. Dus..... Ben jij opzoek naar een woning met mogelijkheden? Dan is dit je kans! Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Overdekte entree, hal met garderobe, toiletruimte met staand toilet, trap naar de verdieping en een trapkast met berg-/ proviandruimte. Open doorgang naar de dichte keuken. De keuken heeft een standaard keuken-inrichting met een keukenblok in rechte opstelling. Er is een deur naar de tuin, zodat je de hapjes en drankjes rechtstreeks vanuit de keuken in de tuin uit kunt serveren. De doorzon-woonkamer is een gezellige ruimte met een schouw en er is zowel voor- als achter een groot raam dat zorgt voor veel daglicht. Vanuit de woonkamer is een deur naar de tuin.

1e verdieping: Overloop met vaste, hardhouten trap naar de 2e verdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en een badkamer met een standaard badkamer-inrichting met douche en vaste wastafel.

2e verdieping: Overloop met deur naar de stookruimte. Hier is bergruimte en staat een cv-combiketel, een Nefit van 2019. Doorloop naar een ruime 4e slaapkamer. Deze kamer heeft 2 vaste kasten en is vergroot met een grote dakkapel en is daardoor bijzonder geschikt om in te richten als masterbedroom, maar dit is ook een perfecte ruimte voor je eigen thuiswerkplek of kantoorkamer. Onder de schuine kap is keurig afgewerkte bergruimte.

Berging: Achter in de tuin staat een houten buitenberging met 2 deuren en een doorloop van voor naar achter. De voorzijde is gedeeltelijk voorzien van een stenen muur met isolatie. In de berging zijn aansluitpunten voor wasapparatuur.

Tuin: De tuin is onderhoudsarm en is groten deels betegeld en voorzien van een border met div. planten. Het terras heeft een zonnige ligging op het zuid/oosten en is daarmee een heerlijke plek om te rust te komen.

Twee-onder-één-kapwoning met houten buitenberging en parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Doorzon woonkamer met deur naar de tuin.
* Keuken met standaard keuken-inrichting.
* Totaal 4 slaapkamers.
* Standaard badkamer.
* 2e verdieping voorzien van een grote dakkapel.
* Cv-combi-ketel Nefit 2019.
* Buiten schilderwerk september 2021.
* Zonnige tuin op het zuid/oosten met groot zonneterras.
* Grote houten berging met elektra en aansluitpunten voor wasapparatuur.
* Parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Perceelgrootte 201m².
* Gelegen in de dorpskern van Achterveld op korte afstand van winkels, scholen en sportfaciliteiten.
Deze woning heeft een eigen website. Kijk op: wwwhendrikvanviandenstraat12.nl

Neem contact op

Specificaties

5 kamers

4 slaapkamers

201 m²

1 badkamer

82 m²

bouwjaar 1963

Download

Vergelijkbare woningen

Whatsapp ons