Groot Agteveldlaan 22 0ong

ACHTERVELD

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties

0 kamers

0 slaapkamers

515 m²

0 badkamers

0 m²

bouwjaar Onbekend

Informatie

Altijd al uw droomhuis willen bouwen?
Dan biedt deze kavel van 515m2 met woonbestemming nu de mogelijkheid om uw dromen uit te laten komen. En uiteraard de uitgelezen kans om te gaan voor een nul-op-de-meter woning zodat u geheel bent voorbereid op de toekomst.

De kavel ligt aan de rustige straat Groot Agteveldlaan, een mooi uitbreidingsgebied van het gezellige landelijke Achterveld en biedt voldoende ruimte voor een mooie vrijstaande woning met grote tuin. De woningen die daar recent gebouwd zijn geven een goed beeld van de mogelijkheden op deze kavel.

In Achterveld treft u alle winkels die voor de eerste levensbehoefte nodig zijn én u vindt hier alle rust in de prachtige natuur in de nabije omgeving. Heeft u af en toe behoefte aan wat meer drukte dan zoekt u de gezelligheid van Leusden op of u rijdt met 10 autominuten naar de gezellige historische stad Amersfoort. Ook bent u met de auto zo op knooppunt Hoevelaken voor de richtingen Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn of Zwolle. Al met al dus een super centrale ligging!

Perceelgrootte: 515m2 (ca. 30m lang en 17m breed)
Bouwblok 10 x 18
Bebouwing max. 85%
Goot max 6 meter
Nok max 12 meter
Beukmaat 9 meter

Er is een dubbele rioolaansluiting aanwezig. Stedin niet, dit mag de aannemer zelf aanvragen. De bomen die er nog staan kan verkoper zelf kappen of u als koper en dan heeft u meteen een houtvoorraad voor de kachel!
Bodemonderzoek is uitgevoerd.

Nieuwsgierig geworden naar deze locatie en de bijbehorende mogelijkheden? Bel voor meer info Snel tel 033 494 77 20 of bekijk ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Specificaties

0 kamers

0 slaapkamers

515 m²

0 badkamers

0 m²

bouwjaar Onbekend

Vergelijkbare woningen

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!