Emelaarseweg* 0ong

ACHTERVELD

Verkocht

Specificaties

6 kamers

5 slaapkamers

5700 m²

0 badkamers

180 m²

bouwjaar 2020

Download

Informatie

Een bouwkavel van 5.700m² aan/naij de Emelaarseweg 22 te Achterveld. (download de brochure voor meer info)

U zoekt ruimte, rust, sfeer en warmte. U bent op zoek naar een droomhuis, misschien wel een prachtige woonboerderij, maar in ieder geval een huis dat u moeiteloos en oprecht uw thuis kunt noemen.
Het kan nu allemaal, want aan de boomrijke Emelaarseweg op loopafstand van het mooie dorp Achterveld zijn 2 unieke percelen in de verkoop gekomen.
Op Perceel 1 bevindt zich een bestaande woonboerderij die met smaak en karakter door u gerenoveerd of herbouwd kan worden tot een prachtige woonboerderij met een inhoud van meer dan 900 m3.
Perceel 2 is een bouwkavel, een droomplek die u geheel zelf kunt inrichten en waarbij u geen concessies hoeft te doen, want er is ruimte genoeg voor een prachtige grote tuin, wellicht met zwembad, een paardenbak en ruimte voor maar liefst 150 m2 aan bijgebouwen.

Bouwkavel: (2. op situatieschets)
Ziet u het al voor u? Kinderen vrolijk spelend in de grote tuin terwijl u van de zon geniet? U zit in uw grote woonkeuken heerlijk aan een kopje koffie terwijl je uitkijkt op de prachtige tuin. Of uw vrienden over de vloer voor een uitgebreid diner? Realiseer uw droomhuis op deze riante bouwkavel. Bouw een huis dat volledig voldoet aan uw wensen en smaak. Alles gloednieuw, van alle gemakken voorzien, met veel leefruimte en ingedeeld precies zoals u het altijd al wilde. De mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien een energie neutrale of zelfs energieleverende woning bouwen met een eigen moestuin of boomgaard. Het kan allemaal!
- Maximale inhoud woning 600m3 - 150m2 vergunningsvrij te bouwen bijgebouwen - Kavel 5.700 m2 - Gedeelde oprit/mandelig terrein (zie situatieschets)
€ 719.000,- K.K.

Woonboerderij: (1. op situatieschets)
Een woonboerderij van bijna honderd jaar oud ontkomt niet aan de tand des tijds, maar laat dat u niet weerhouden om hier toch een fantastische moderne woonboerderij van te maken. Mocht u dan ook nog de historische elementen weten te combineren met het moderne dan kan dit echt het juweeltje van de omgeving worden. Indien u kiest voor het herbouwen van deze woonboerderij, dus slopen en opnieuw bouwen waarbij de look and feel zoveel als mogelijk intact blijft, dan mag er een woning van maar liefst 926 m3 gebouwd worden!
Op dit perceel mag er ook nog eens 150m2 aan schuren worden herbouwd of gebouwd. Perfect voor het hobby’s waar veel ruimte voor nodig is, een atelier of een extra buitenverblijf.
- Maximale inhoud woonboerderij 926 m3 - 150 m2 vergunningsvrij te bouwen bijgebouwen, - Kavel 7.268 m2 - Gedeelde oprit/mandelig terrein (zie situatieschets)
€ 765.000,- K.K.

Omgeving:
Hier vindt u alle rust en geniet u dagelijks van de prachtige natuur, en als u af en toe behoefte heeft aan meer drukte dan zoekt u de gezelligheid van Achterveld of Leusden op. Ook in de mooie historische stad Amersfoort bent u binnen 10 minuten met de auto. Het terrein zelf is voor kinderen een paradijs om boomhutten te bouwen of verstoppertje te spelen. Het centrum van het dorp bevindt zich op 2 km van het perceel. Kinderen kunnen veilig en met gemak naar school fietsen. Centraler wonen kan bijna niet. U zit met enkele minuten al op knooppunt Hoevelaken en bent met 20 tot 40 autominuten in Utrecht of Amsterdam. Ook in de omgeving is genoeg te doen. Achterveld wordt ook wel de poort van de Veluwe genoemd. Een bosrijke omgeving, met de Barneveldsebeek vlak bij en een schilderachtige aanzichten van bos, weilanden en houtwallen. U kunt hier heerlijk wandelen en routes lopen op klompenpaden of fietsen/hardlopen. U kunt zelfs vlakbij kanoën, vissen en wild spotten.

Bel voor meer info Snel tel 033-4947720 of bekijk ruimtelijkeplannen.nl

Neem contact op

Specificaties

6 kamers

5 slaapkamers

5700 m²

0 badkamers

180 m²

bouwjaar 2020

Download

Whatsapp ons