De Fliert 8

ACHTERVELD

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

1656 m²

1 badkamer

129 m²

bouwjaar 1991

Informatie

Deze vrijstaande woning MET bedrijfshal en buitenterrein is gelegen aan de rand Achterveld op bedrijventerrein "De Fliert". Bedrijventerrein "De Fliert" is een kleinschalig bedrijventerrein en kenmerkt zich door de grote diversiteit van bedrijven die er gevestigd zijn. En is goed bereikbaar, het ligt op enkele autominuten van de op- en afrit van de A1, A28 en A12.

WOONHUIS (bedrijfsbestemming)
De vrijstaande woning heeft een ruime living met openslaande deuren naar de tuin en een gezellige half open keuken. Tevens is er een bijkeuken, 4 ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde met balkon, een garage, carport, berging en bedrijfshal met kantoor, kantine en groot buitenterrein. Een fantastische plek om wonen en werken te combineren!

Indeling: Entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte en deur naar de woonkamer. Royale living met plavuizenvloer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar de tuin. Er is een half open keuken in hoekopstelling met veel bergruimte en div. inbouwapparatuur. Deur naar de tuin. Bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur, en cv-opstelling Nefit HR. Een achterdeur en een doorgang naar de garage (ca. 25m²).

1e Verdieping: Overloop met vide. Op de vloer een keurige laminaat, 4 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom met een deur naar het balkon. Badkamer met ligbad, vaste wastafel, doucheruimte en 2e toilet. De 4e slaapkamer ligt boven de garage. Bergruimte. Grote bergzolder onder het dak. Deze ruimte is via een vlizotrap bereikbaar.

BEDRIJFSRUIMTE.
Bedrijfshal met kantoorruimte en kantine.

Royale bedrijfshal met opslagruimte, hal, kantoor en kantine.

Indeling: Hal met toiletruimte met toilet en fonteintje, een deur naar de kantoorruimte (4,73 x 5,87 )en een deur naar de kantine (4,76 x 4,73 ) De kantine is ingericht met bar en keukenblok/pantry. De bedrijfshal van 5,57 x 7,24 heeft behalve een inloopdeur ook een grote overhead/roldeur, ideaal voor laden en lossen. De deur heeft een inrijhoogte van 4,50m, een breedte 2,60m en de hal heeft een hoogte van 4,87m. Deze hal is bijzonder geschikt als werkplaats, opslag-, overslag-of verkoopruimte.

Kenmerken:
* Op dit perceel rust een bedrijfsbestemming.
* Vrijstaand woonhuis met garage en carport, gecombineerd met bedrijfsruimte.
* Bedrijfsruimte kantoor, kantine, bedrijfshal en buitenterrein.
* Ideale combinatie van wonen en werken op één locatie.
* Kantoor en kantine op verschillende manieren indeelbaar.
* De bedrijfshal heeft een overheaddeur en inloopdeuren.
* Het geheel ligt op een groot terrein en is omheind met stabiel/degelijk hekwerk.
* Het terrein is voor meer doeleinden geschikt.
* Perceelgrootte 1.656m²
* Een rustig gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein "De Fliert".
* Op enkele autominuten van de snelwegen A1, A28 en A12.
* Energielabel B.


Aanvaarding: in overleg

Neem contact op

Specificaties

6 kamers

4 slaapkamers

1656 m²

1 badkamer

129 m²

bouwjaar 1991

Whatsapp ons