Finnmark 3

Leusden

Verkocht

Specificaties

141 m²

bouwjaar 1970

in woonwijk

Download

Informatie

BELEGGERS OPGELET! VERKOOP IN VERHUURDE STAAT!

Betreft een eenvoudige eengezinswoning, verdeeld in 3 appartementen die alle zijn verhuurd voor onbepaald tijd.

De woning staat in de groene wijk Rozendaal, ook wel bekend als de Eurowoningen. Op korte afstand is het winkelcentrum De Biezenkamp en de in een mum van tijd ben je bij de op- en afrit richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Leuke bijkomstigheid is dat bewoners van de Eurowoningen gebruik kunnen maken van de tennisbaan en het zwembad die beheerd worden door de Groenstichting Rozendaal. Elke eigenaar is verplicht op grond van de koopovereenkomst jaarlijks een vaste bijdrage te betalen aan de Groenstichting. Dit is bestemd voor het instandhouden en het onderhoud van de voorzieningen in de wijk. Voor meer info zie https://www.groenstichtingrozendaal.nl/.

De appartementen hebben een gezamenlijke entree, hal met daar de meterkasten van ieder appartement.

Appartement begane grond is ca. 41m2 en heeft een gezellige woonkamer met een keukenblok in hoekopstelling. Er is 1 slaapkamer, een inpandige berging, eigen doucheruimte en toilet. Het fijne van dit appartement is dat het een achtertuin heeft gelegen op het oosten.
Appartement 1e verdieping is ca. 47m2 en heeft een ruime woonkamer met balkon, keukenblok, eigen doucheruimte, toilet en aan de voorzijde een slaapkamer, ook met balkon.
Appartement 2e verdieping is ca. 47m2 met ook een ruime woonkamer, eigen doucheruimte, toilet en aan de voorzijde een slaapkamer en een aparte bergruimte.

Goed om te weten is dat de afwerking van alle appartementen eenvoudig is te noemen, sanitair is ook eenvoudig en verouderd. Uitzondering hierop is de doucheruimte van het appartement op de 2e woonlaag, die is in 2019 nog gemoderniseerd.

De woningmarkt in Leusden is zeer goed te noemen, er is schaarste in het aanbod van kleine appartementen en veel vraag. Dus voor u als belegger is dit een zeer interessant object te noemen. Zeker goed om ons te bellen voor een afspraak want deze kans wilt u niet missen. Wij zijn Snel ERA Makelaars en bereikbaar op 033 494 77 20.

Momenteel worden de volgende huren doorberekend:
- appartement begane grond € 580,- per maand
- appartement 1e verdieping € 540,- per maand
- appartement 2e verdieping € 510,- per maand

Als eigenaar betaal je nog een maandelijkse bijdrage van € 50,- aan de Groenstichting.
Water wordt momenteel door eigenaar betaald (€ 60,- per maand)
Elektra betalen de huurders. Ieder appartement heeft zijn eigen meter.

Specificaties

141 m²

bouwjaar 1970

in woonwijk

Download

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons