Nieuwe Compagnie 21

Kiel-Windeweer

€ 750.000,- k.k.

Specificaties

14416 m²

bouwjaar TOT_1906

bedrijventerrein

Informatie

NIEUW in de verkoop:

Sinds de jaren ’80 wordt in de oude aardappelzetmeelfabriek ‘’De Toekomst’’ de gelijknamige vlomarkt gehouden. Deze druk bezochte vlooienmarkt-braderie is wekelijks op zondag geopend van 10:00 - 17:00 en gelegen in Kielwindeweer (Hoogezand). Ruim 10.000 m2 aan overdekte hallen zijn gevuld met prachtige kramen en horeca. De ongedwongen sfeer, gezelligheid en variëteit aan kramen zorgen wekelijks voor honderden bezoekers. Artikelen zoals gereedschap, speelgoed, telefoons en onderdelen, sieraden, witgoed, kleding, antieke meubelen, grenen en computers zijn er in ruime mate te vinden.

Momenteel wordt de vlomarkt verhuurd en geëxploiteerd door de huurder. Met een goed rendement is het een geweldige kans voor investeerders. Gezien de potentie die de horeca heeft qua uitbreidingsmogelijkheden liggen er nog legio kansen dit rendement op te schroeven.

In totaal gaat het om 2 aan elkaar grenzende percelen grond (14.416 m2), gelegen aan de trekvaart in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Het voormalige fabriekscomplex ‘’de Toekomst’’ bestaat uit 2 aan elkaar gebouwde stenen fabriekshalen met een bruto vloeroppervlak van ca. 4100 m2. Via de autosnelweg en enkele kleine buitenwegen is de vlomarkt uitstekend bereikbaar.

Op zoek naar een uitstekend rendement op uw investering met mogelijkheden tot groei? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende bezichtiging!

Specificaties

14416 m²

bouwjaar TOT_1906

bedrijventerrein

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons