Turfwal 2

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Verhuurd

Specificaties

250 m²

bouwjaar 2006

winkelgebied stadscentrum

Informatie

Huurprijs is van € 1.795,-- per maand

In het bruisende dorp Spakenburg zijn deze 2 winkelruimtes gelegen op een A1 locatie met elk een vloeroppervlak van 100m2. De winkelruimtes zijn gelegen aan de historische haven van Spakenburg, waar de oude vissersvloot (Botters) nog liggen en nog dagelijks worden gebruikt voor diverse uitjes op het Eemmeer.

Spakenburg is een voormalig vissersdorp dat gelegen is aan het Eemmeer ten noorden van Amersfoort en Utrecht. Het dorp is toeristisch en er worden diverse dagen georganiseerd zoals de visserijdag, de Spakenburgse dagen, palingrookwedstrijden, de derby e.d., welke vele toeristen trekken. Het dorp is gelegen naast de A1 en daardoor heeft het een goede en centrale ligging in Nederland. Het inwonersaantal is ca. 21.000 en door de uitbreiding die het dorp kent zal deze snel oplopen naar 25.000. Het centrum kent vele restaurants, diverse winkels en terrassen. Ook zijn er vele cultuurhistorische activiteiten te bezoeken zoals het museum en de visafslag. In het dorp Spakenburg is veel te ontdekken en staat daarom bekend als een toeristische trekpleister, waar uw onderneming baat bij zou kunnen hebben.

De winkelruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te huren, maar ook als geheel. De huurprijs voor een afzonderlijke winkelruimte is € 1.795,-- per maand.

Opleveringsniveau:
De winkel is o.a. voorzien van een houten winkelvloeren, gestucte wanden, 2 toiletten, een kelder 2 pantry's, aangesloten meterkasten, spanningrails voor verlichting, cv-gas. alarm, buitenzonwering en grote raampartijen.

Aanvaarding is direct mogelijk.

Huurcondities:
Huurperiode: 5 jaar met optie op een aansluitende periode van 5 jaar. Afwijkende looptijden zijn bespreekbaar:

Opzegtermijn: tenminste 12 maanden voor het einde van een huurperiode;

Huurbetaling: per maand

Zekerheidstelling door de huurder: waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur;

Indexering: de huur wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, o.b.v. het het Consumten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals maandelijks door het CBS wordt gepubliceerd

Energiekosten: de huurder wordt rechtstreeks contracttant bij door hem/haar te bepalen energieleveranciers. Energiekosten zijn derhalve niet in de huurprijs begrepen;

BTW: over de huur is geen BTW verschuldigd.

De huurovereenkomst wordt schriftelijk vastgelegd conform het ROZ moxdel "Huurovereenkonst winkelruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Specificaties

250 m²

bouwjaar 2006

winkelgebied stadscentrum

Vergelijkbare bedrijfspanden

Whatsapp ons