Chopinstraat 21

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

€13,050,- p/j.

Specificaties

90 m²

bouwjaar 2018

Informatie

Laatste unit in het gezondheidscentrum Scala Medica in Bunschoten Spakenburg.

In het hoogwaardige gezondheidscentrum Scala Medica zijn bijna alle zorgverleners van het dorp gesitueerd en daarmee is het een herkenbare locatie voor de bewoners. De tweede fase van het representatieve gezondheidscentrum is medio 2018 opgeleverd en hierin is nog één unit te huur. Het gezondheidscentrum is op de begane grond gelegen en boven het gezondheidscentrum bevinden zich levensloopbestendige (huur-)appartementen. Het pand is goed bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.
Te huur
Het betreft een casco-unit van 90m2 gelegen op een hoek met een eigen ingang. Betekent dat het een compleet zelfstandige unit is en daarmee ook geen onderdeel is van de Vve (en hiervoor is dus geen bijdrage verschuldigd). De unit kan nog volledig zelf ingedeeld worden. Een optionele indeling is aangegeven op de plattegrond. De unit is voorzien van diverse ramen en daarmee licht en flexibel indeelbaar. De afmeting van de unit (binnenwerks) is 7,2 breed en 12,2 diep. De vrije hoogte bedraagt 3.45 mtr en nabij de voordeur is een kruipluik.

Oplevering
De unit is voorzien van een meterkast met aansluitingen voor elektra, gas, water, cai en glasvezel (excl. abonnementen). Oplevering kan snel, afhankelijk van de keuzes die een huurder maakt qua afbouw van de unit. Van Wijnen kan de afbouw verzorgen, maar huurder kan dit ook in eigen beheer uitvoeren. Het eventuele inbouwpakket blijft eigendom van de huurder.

Huurder
De unit is beschikbaar voor een zorgverlener, een zorggerelateerde ondernemer of een maatschappelijke instelling. Maar de verhuurder staat ook open voor eventuele alternatieve bedrijfssectoren

Specificaties

90 m²

bouwjaar 2018

Vergelijkbare bedrijfspanden

Wat is jouw huis waard?
Bereken de waarde binnen een paar minuten!